Fanfare: 25 jaar Maestro!

zaterdag 23 maart

Poster van het concert: 25 jaar Maestro!

Op zaterdagavond 23 maart geeft fanfareorkest Caecilia een concert in de Grote Kerk in Beverwijk en vieren wij dat ons orkest al 25 jaar onder de inspirerende, enthousiaste en bevlogen leiding staat van dirigent Ruud Pletting. Hij neemt u mee op een muzikale reis, die het orkest samen met hem heeft beleefd in de afgelopen kwart eeuw; Het prachtige ‘Lost Labyrinth’ met zang van Levy Pletting is onder andere te horen. Daarnaast voert de reis langs de Balkan, Zuid-Amerika en Armenië. Fanfareorkest Caecilia is trots dat zij onder leiding van Ruud is uitgegroeid tot een topamateurorkest in Noord-Holland en met hem en dankzij hem op veel bijzondere plekken heeft opgetreden. We hopen samen met u dit jubileum groots en muzikaal te mogen vieren. Maestro, muziek!

Koop nu uw ticket hier.

Aanvang concert: 20 uur, zaal open: 19:30 uur Kosten voorverkoop ticket: € 12,50, (aan de zaal € 15,-) kinderen tot en met 12 jaar gratis.

Datum:
zaterdag 23 maart