Een bijzonder project

By | 15 mei 2018

Tekst: The Paradiso Orchestra

Afgelopen vrijdag was de allereerste muzikale ontmoeting tussen Fanfareorkest St. Caecilia Heemskerk en Orchestre Partout in het repetitiegebouw van St.Caecilia in Heemskerk. Zowel Partout als Caecilia hadden alletwee een typisch nummer uit hun repertoire als muzikaal cadeau meegenomen om samen door te spelen.
Dat leverde een totaal kleurrijke eerste lezing op van de oerhollandse mars Gammatique (1833-Gerard Boedijn) en het nummer Ya Rait (1986-Ragheb sobhi Alama)!
(En het bleef nog lang onrustig aan de Maerten van Heemskerckstraat 41a!!!)

Caecilia, Partout en The Paradiso Orchestra werken het aankomende half jaar intensief samen toe naar Paradiso’s only Kerstmatinee op tweede kerstdag in Paradiso Amsterdam. Met filmpjes, foto’s, blogs, vlogs maar ook openbare presentaties, willen we zoveel mogelijk mensen laten zien hoe deze bijzondere samenwerking vorm krijgt