Najaarsconcert Caecilia
Op zaterdagavond 6 november zal fanfareorkest St Caecilia uit Heemskerk in de Grote Kerk van Beverwijk eindelijk weer haar muzikale kunsten gaan vertonen aan het publiek. En dat is iets waar wij enorm naar uitkijken en ongelofelijk veel zin in hebben!

Na 1,5 jaar ‘stil’ zijn zijn we afgelopen sinds september weer samengekomen om met veel enthousiasme het programma van 6 november eigen te maken. In dit programma zal St Caecilia, zoals u gewend bent, zich van haar veelzijdige kant laten horen; van originele fanfaremuziek, zoals de Armeense Rapsodie van Alexander Comitas tot de grote hit Old and Wise van The Alan Parsons Project, en nog veel meer!

Naast het volledige orkest, zullen er ook korte stukken gespeeld worden door bepaalde instrumentengroepen uit St Caecilia; in de corona tijd is er namelijk een periode geweest, dat kleine groepen wel samen mochten repeteren en tijdens het concert zullen deze kleine groepen het diverse en verrassende resultaat laten horen.

Ook zal als speciale gast Fay Pletting op viool mee komen doen in “Celtic Classics” van Johan de Meij.

Het concert van 6 november zal om 20 uur starten en is gratis toegankelijk. Er zal om uw corona pas gevraagd worden en uiteraard wordt een vrijwillige bijdrage enorm gewaardeerd. We hopen u te mogen ontmoeten, want ook zijn we nog niet jarig, wij trakteren u gegarandeerd op een fantastisch muzikale avond!