Muziekmarathon 2012

We hebben met zijn allen € 21.400 opgehaald!

24_smallOp 21 juni 2012 bestaat Muziekvereniging St. Caecilia Heemskerk 90 jaar. Ter gelegenheid daarvan organiseert zij voor de tweede maal een muziekmarathon. De muziekmarathon wordt gehouden op 23 en 24 maart. Vierentwintig uur lang (dag en nacht) wordt er non-stop, onder toezicht van een vakkundige jury, in kleine en grote ensembles muziek gemaakt. De marathon wordt georganiseerd om een geldbedrag van € 27.000 in te zamelen, bestemd voor nieuw instrumentarium, de ontwikkeling van ons nieuwe ensemble en onze beoogde deelname aan het Wereld Muziek Concours in 2013.

Waar wordt deze gehouden?

We beginnen vrijdag 17:00 uur in ons repetitiegebouw

Vanaf zaterdag 11:00 uur in de hal van het gemeentehuis en vervolgens

Vanaf zaterdag 13:00 uur verplaatsen we de marathon naar De Jansheeren, Maltezerplein 1 Heemskerk zodat er dan voldoende ruimte is voor bezoekers, fans, leden en toevallige passenten die onze laatste loodjes willen ondersteunen.

Ook u kunt deze unieke actie sponsoren. Hoe?

Vul onderstaande pdf in en stuur deze op naar het genoemde adres of geef deze af aan één van onze leden. Elk bedrag is welkom! Maakt u ons 90e verjaardag tot een groot feest?

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Bestuur en leden van muziekvereniging St. Caecilia Heemskerk.

Sponsorformulier (112kb)