Scholenproject 2019

Net als vorig schooljaar is op basisschool de Otterkolken in samenwerking met het Cultureel Centrum Heemskerk (CCH) en Nova Caecilia weer een muziekproject gegeven waarbij het accent lag op de blaasmuziek/blaasinstrumenten.

Vanaf januari hebben de leerlingen van groep 5 algemene muzieklessen gehad en les in het bespelen van de bugel, trompet, saxofoon, klarinet of bariton.

Op dinsdag 9 april hebben de leerlingen het geleerde laten horen aan alle medeleerlingen en op zaterdag 13 april is het eerste deel van het project afgesloten met een mooi concert in het gemeentehuis van Heemskerk voor alle ouders en andere liefhebbers.

Woensdag start het laatste gedeelte van het project: 3 orkestklaslessen o.l.v. Ruud Pletting (de dirigent van Fanfareorkest Caecilia).