Voorjaarsconcert

Door | 3 maart 2018

In navolging van het succesvolle “De Mol in Concert”, dat St. Caecilia uit Heemskerk in 2017 heeft gegeven en dat bijzonder veel waardering (en publiciteit!) heeft gekregen, hebben zij speciaal voor dit jaarlijkse voorjaarsconcert van 2018 een nieuw programma ingestudeerd. Deze keer staat dat in het teken van klassieke muziek en muziek die ondertussen als klassieker bestempeld mag worden. Zowel het groot orkest St. Caecilia als het instroomorkest Nova-Caecilia zorgen voor de invulling van de avond. Componisten die de revue passeren zijn o.a. Moessorgski, Glinka, Tsjaikovski, Rutter, Mahler, Pachelbel, Berlioz en Grieg maar ook Johan de Meij en Michael Jackson zijn van de partij.

Laat je meeslepen met de romantische, hypnotiserende, oorlogszuchtige, swingende maar bovenal muzikale melodieën. Kom kijken en luisteren en geniet van tijdloze klassiekers!

Na afloop is er traditiegetrouw een gezellige borrel in het verenigingsgebouw; dit ligt op loopafstand (naast het politiebureau). Iedereen is daar van harte uitgenodigd om, samen met de orkestleden, en onder het genot van een hapje en een drankje, na te praten.