Vriend

Je wilt Muziekvereniging St. Caecilia Heemskerk steunen? Dat is geweldig nieuws! Als vriend van onze vereniging help je ons om innovatieve concerten te blijven organiseren.

Als vriend ontvang je twee keer per jaar onze digitale nieuwsbrief, waarin we je op de hoogte houden van al onze activiteiten. Maar dat is niet alles! Er zijn ook andere voordelen verbonden aan het vriend zijn. Dit staat vermeld onder de opties hieronder.

We waarderen jouw steun en willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft van alles wat we doen. Dus aarzel niet langer en word vandaag nog een vriend van Muziekvereniging St. Caecilia Heemskerk!

• Je steunt ons en krijgt 2 x per jaar een nieuwsbrief
  • Je krijgt gratis 1 entreekaart voor een concert in de IJmond voor 1 van onze orkesten

• Je steunt ons en krijgt 2 x per jaar een nieuwsbrief
  • Je krijgt gratis 1 entreekaart voor alle concerten in de IJmond van onze orkesten
  • Je krijgt 1 gratis kaart voor het jaarlijkse concert in Paradiso op 2e kerstdag van ons fanfareorkest
  • Wanneer je het leuk vindt krijg je een plaats in onze wall of friends in ons gebouw met een foto van jou met een instrument.