Muziekvereniging St. Caecilia Heemskerk

Muziekvereniging St.Caecilia Heemskerk is opgericht in 1922 en uitgegroeid tot een vereniging van ongeveer 60 leden. De vereniging bestaat uit 3 orkesten: een groot fanfareorkest, een instaporkest (Nova) en een Big Band.

Repetities:

Fanfareorkest Caecilia: Vrijdagavond van 20:00 tot 22:30 uur
Nova Caecilia: Dinsdagavond van 19:00 tot 21:00 uur
Big Band Caecilia: Donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur, eens in de vier weken

Meespelen?

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Bij de vereniging is plaats voor verschillende instrumenten: bugel, trompet, saxofoon, trombone, hoorn, bariton, euphonium, bastuba en (melodisch) slagwerk.

Ook als je een instrument wilt leren spelen kan je bij St.Caecilia goed terecht. Wij werken samen met muziekscholen van Heemskerk en Beverwijk. Daar krijg je een goede opleiding. Samen kijken we hoe je zo snel mogelijk mee kunt spelen in één van de orkesten.

Tevens is het mogelijk om een instrument in bruikleen te krijgen.

3 orkesten

Fanfare Caecilia